Algoritmutvecklare – Embedded

Som ett av Nordens vassaste specialistteam inom Embedded- och FPGA-teknik förstärker vi nu kompetensen ytterligare. Vi befinner oss i en expansiv fas där våra lösningar och konsulter efterfrågas inom många spännande områden, som exempelvis autonoma fordon och 5G.

Vi söker dig med ett brinnande intresse för kodning och avancerad teknikutveckling, och som hunnit skaffa dig ett par års erfarenhet.

Hos oss får du jobba med avancerade lösningar i teknikens framkant, antingen som konsult ute hos våra kunder eller i våra egna projekt. Du blir en del av vårt team och bidrar med din kompetens inom våra huvudområden Automotive system, inbyggda system eller FPGA-design. Ditt bidrag påverkar starkt företagets fortsatta utveckling.

Meriterande är erfarenhet av:

  • Att jobba med inbyggda system.
  • C/C++ programmering.
  • Python-programmering.
  • Algoritmutveckling eller algoritmanalys.
  • AI/Machine Learning.
  • Bild-/signalbehandling.

Din profil

Du har erfarenhet av kodning i C++, Python eller något liknande språk. Du kanske till och med har ett par Github repositories med spännande projekt. Du har en civilingenjörsexamen eller motsvarande – förmodligen inom elektroteknik, datateknik, fysik eller liknande.

Du är analytisk och gillar utmaningar samt att lösa komplexa problem. Hos oss och våra kunder arbetar vi oftast i team av varierande storlek, därför värdesätter vi samarbetsförmåga och social kompetens.

Vi erbjuder
Goda möjligheter att vidareutveckla Din kompetens genom intressanta och utmanande projekt. Det ”lilla” företagets fördelar med möjlighet att påverka och snabba beslutsvägar, samtidigt som vi efter nästan två decennier har gedigen erfarenhet av vår bransch och stabil ekonomi. På det kommer ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med marknadsmässig lön (fast), pensions och sjukförsäkringar.

Synective har över 25 anställda fördelade på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Linköping. Vi är ett erfaret team med bra spridning i både kompetens och åldrar. Samarbete och kundnytta står högt på agendan, liksom ett väl fungerande företag med hög trivselfaktor.

Vi svarar gärna på frågor: 

Göteborg: Niklas Ljung, 0703 08 36 23 

Linköping: Magnus Peterson, 013-4651042 

Stockholm: Gunnar Stjernberg, 0708-688445 

Eller hör av dig via e-mail: work@synective.se 

Välkommen med din ansökan! 

Share This