Examensarbete – Edge Deep Learning

Vi söker dig som går sista året på din Masterutbildning inom datateknik, elektroteknik, fysik eller liknande och vill skriva examensarbete inom Deep Learning med fokus på små energisnåla nätverk där inferens typiskt sker på en liten icke uppkopplad plattform såsom en FPGA eller en processor.

Fokus på arbetet kan vara hur man lämpligast designar tillförlitliga algoritmer för den tänkta plattformen, eller hur de effektivt implementeras. Det kan också vara en kombination. Det kan till exempel handla om bildbehandling med Convolutional Neural Networks.

Du kan antingen komma med ett eget förslag på projektidé som du vill utföra, eller så jobbar vi fram en idé gemensamt. Oavsett vilket är du välkommen att ansöka.

Meriterande är erfarenhet av:

  • Att jobba med inbyggda system.
  • C/C++ programmering.
  • Python-programmering.
  • AI/Machine Learning.
  • Bild-/signalbehandling.
  • Erfarenhet av VHDL eller Verilog.

Din profil
Du är analytisk och gillar utmaningar samt att lösa komplexa problem. Du går också sista året på en civilingenjörsutbildning eller liknande och tycker det här med Deep Learning är ett otroligt spännande fält som du redan bekantat dig med och skulle vilja grotta ner dig ytterligare i.

Vi erbjuder
Goda möjligheter att vidareutveckla Din kompetens genom intressanta och utmanande projekt. Det ”lilla” företagets fördelar med möjlighet att påverka och snabba beslutsvägar, samtidigt som vi efter nästan två decennier har gedigen erfarenhet av vår bransch och stabil ekonomi. På det kommer ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med marknadsmässig lön (fast), pensions och sjukförsäkringar.

Synective har över 25 anställda fördelade på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Linköping. Vi är ett erfaret team med bra spridning i både kompetens och åldrar. Samarbete och kundnytta står högt på agendan, liksom ett väl fungerande företag med hög trivselfaktor.

Vi svarar gärna på frågor:

Göteborg: Niklas Ljung 0703 08 36 23

Linköping: Magnus Peterson 013 – 465 10 42

Stockholm: Gunnar Stjernberg 0708 – 68 84 45 eller Jesper Månsson 0734 – 19 95 68

Eller hör av dig via e-mail: work@synective.se

Välkommen med din ansökan!

Att skriva ditt exjobb hos oss inom Deep Learning/Machine Learning ger en fantastisk möjlighet att designa och utveckla komplexa algoritmer och implementera dessa i accelererad hårdvara. Vi har ett starkt team med bred kompetens som kan ge dig support i alla utvecklingssteg, från algoritmidé till färdigt system.
Jesper Månsson

Mjukvaruingenjör

Share This