FPGA-utvecklare

Synective Labs AB expanderar i Göteborg, Linköping och Stockholm!

Vi söker FPGA utvecklare till ett av Sveriges vassaste specialistteam inom inbyggda system. Vi söker dig med ett brinnande intresse för avancerad teknikutveckling och som hunnit skaffa dig relevant erfarenhet.

Du gillar utmaningar och att ta dig an komplexa problem. Hos oss får du jobba med avancerade lösningar i teknikens framkant, i en konsultroll ute hos våra kunder eller i våra egna projekt. Du blir en del av vårt team och bidrar med din kompetens inom våra huvudområden Telecom, Automotive och Embedded Systems, där ditt bidrag starkt påverkar företagets fortsatta utveckling!

Din profil

Vi söker dig som har en civilingenjörsexamen eller motsvarande utbildning. Hos oss och våra kunder arbetar vi oftast i team av varierande storlek, därför värdesätter vi intresse av människor och en vilja att arbeta i team.

Man behöver ha god erfarenhet av:

  • Front-end design och VHDL programmering
  • Systemdesign
  • Intel/Altera’s och/eller Xilinx’s kretsfamiljer och utvecklingsmiljöer.

Vi ser gärna att man har erfarenhet och intresse av:

  • Inbyggda system
  • C/C++ programmering
  • Signalbehandling
  • Algoritmutveckling

Vi erbjuder

Goda möjligheter att vidareutveckla Din kompetens genom intressanta och utmanande projekt. Det ”lilla” företagets fördelar med möjlighet att påverka och snabba beslutsvägar, samtidigt som vi efter nästan två decennier har gedigen erfarenhet av vår bransch och stabil ekonomi. På det kommer ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med marknadsmässig lön (fast), pensions och sjukförsäkringar.

Synective har över 25 anställda fördelade på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Linköping. Vi är ett erfaret team med bra spridning i både kompetens och åldrar. Samarbete och kundnytta står högt på agendan, liksom ett väl fungerande företag med hög trivselfaktor.

Vi svarar gärna på frågor:

Göteborg: Niklas Ljung, 0703 08 36 23

Linköping: Magnus Peterson, 013-4651042

Stockholm: Gunnar Stjernberg, 0708-688445

Eller hör av dig via e-mail: work@synective.se

Välkommen med din ansökan!

Synective har lång erfarenhet av avancerad FPGA design. Detta tillsammans med ett flexibelt arbetssätt och trevliga kollegor gör det lätt att trivas.
KG Jönsson

FPGA-utvecklare

Share This